Workshop Breinstillers

In 2017 verscheen het boek Effectieve Hulpmiddelen bij Overbelasting waarin deze hulpmiddelen, de breinstillers, eenvoudig en beknopt en op een uniforme wijze zijn beschreven. De breinstillers zijn ingedeeld in drie groepen te weten gedrag, efficiency en effectiviteit en communicatie.

Heb jij het ook zo druk druk druk en ervaar je ook regelmatig werkdruk en stress en wil je meer grip krijgen op je tijd? Wat gaat deze workshop breinstillers je dit opleveren?
Het beoogde resultaat van deze workshop is drieledig: Waarschijnlijk een Aha-erlebnis omdat de meeste modellen en hulpmiddelen wel bekend zullen zijn, maar simpelweg niet worden toegepast. Bewustwording dat je meer grip op je leven en tijd gaat krijgen als je af en toe even stilstaat in de drukte van alle dag en een momentje van bezinning neemt. En tenslotte praktische hulpmiddelen in je dagelijkse leven, zowel zakelijk als privé.

Parktheater

Locatie:
Parktheater
Theaterpad 1
5615 EN Eindhoven

 

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha