Workshop bedrijfsvoering

27 september 9.30-12.30u

Je wilt je eigen onderneming starten, maar met welke rechtsvorm? Worden je ideeën beschermd en hoe regel je de boekhouding? Wat zijn de mogelijkheden voor financiering en wat verwacht de belastingdienst eigenlijk van je?

Deze workshop van Alfa Accountants en Adviseurs en Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseurs geeft startende ondernemers inzicht in wat hen te wachten staat op het gebied van bedrijfsvoering. Maar ook ondernemers die al wat verder zijn, kunnen tussentijds tegen praktische bedrijfsvoeringsvraagstukken aanlopen. Bijvoorbeeld omdat hun bewonersinitiatief nog geen omzet maakt, maar dat in de toekomst wel wil gaan doen. Deze workshop geeft zowel startende als gevorderde ondernemers enkele praktische handvatten en ruimte voor persoonlijk advies.

Social Impact Factory Utrecht

Locatie: 

Social Impact Factory Utrecht, Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht.

Ruimte: 13. Tokyo (3e etage)

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha