Work & Connect

Work & Connect

Tuesday, Oct 20, 2020, 10:00 AM

Seats2meet.com Amersfoort station
Stationsplein 49 Amersfoort, UT

0 Knowmads Attending

~Work & Connect~ Conscious coworking Seats2meet Amersfoort CS introduceert ‘conscious coworking’. Elke dinsdag kun je in onze open lounge deelnemen aan ‘Work & Connect’. Door een gezamenlijke ‘check-in’ (enkele korte oefeningen) aan het begin van de dag (10.00 uur) breng je jezelf helemaal in het nu en in verbinding met jezelf en de groep. Hierdoor…

Check out this Meetup →

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha