WIN WIN WIN formule

Globalisering, automatisering en individualisering hebben op grote impact op alle facetten van ons leven. Zeker ook op ons werk.
We realiseren ons dat het idee 20 (jaar school) – 40 (jaar werken) – 20 jaar (genieten) al lang niet meer de realiteit is en daar worstelen we massaal mee.
Dé oplossing bestaat niet, maar de WIN WIN WIN formule helpt je een heel eind op weg. Met als resultaat meer vertrouwen, meer tijd en genoeg geld om die dingen te doen die je belangrijk vindt. Daarmee heb je de randvoorwaarden gecreëerd om niet alleen in je werk, maar ook privé en in maatschappelijk opzicht actief te blijven. Zolang je wilt. Nu én in de toekomst.

Ontdek de ruimte

Meervoudige waarde creëren door het combineren van persoonlijk, economisch en maatschappelijk belang

Pas de 80/20³-formule toe

Economisch belang: 80% van het resultaat wordt bepaald door 20% van de oorzaken.
Wat is jouw 20%? En die van je bedrijf/organisatie/afdeling/project? Als je het antwoord hebt, dan kun je met een gerust hart 80% van de dingen waar je je druk over maakt aan anderen overlaten. Die 80% is er al en kun je gebruiken. De focus komt te liggen op de zaken waarmee jij/je afdeling/bedrijf/organisatie het verschil maakt.

Persoonlijk belang: creëer 20% ruimte voor ontwikkeling/vernieuwing in je werk
Door te focussen op zaken waar je goed in bent, dus energie uit krijgt ontstaat er ruimte. Reserveer 10% voor formeel leren en 10% voor informeel leren, bijvoorbeeld in de WIN Werk(t) Kring. In het netwerk kom je  veel eerder in aanraking met nieuwe kansen/mogelijkheden/mensen en heb je bovendien tijd/ruimte om daar iets mee te doen.

Maatschappelijk belang: 20% van een (doel)groep is voldoende om een beweging tot stand te brengen.
Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. In de WIN Werk(t) Kring vind je mensen die zich willen blijven ontwikkelen en bereid zijn hun kennis te delen. We noemen ze smaakmakers. Als je jouw 20% waarde laat zien, dan vind je de mensen die jou helpen je doel te realiseren.

Smaakmakers gaan deel uitmaken van je eigen netwerk. Dat bestaat uit een combinatie van zakelijke en privérelaties:
Mensen uit je vak/kennisgebied, inspiratoren/contacten via social media,connecties je leef- en werkervaring ((ex)collega’s), familie/vrienden en contacten in de hobbysfeer.

Stok(je) nodig?

We delen maximaal onze kennis, maar soms is dat onvoldoende om (werk)patronen te doorbreken. Een kleine stok achter de deur helpt dan. Voor slechts EUR 62,50 per jaar ontwikkel je jezelf als professional in de nieuwe economie via WIN WIN WIN Zelfontwikkeling. Op jouw eigen tempo en wijze. Meld je aan.