maandag 10 jul

Werken aan je eigen nieuwe business model (NBM)

Iedere zes weken organiseert Ellen van Dongen een kleinschalige informele bijeenkomst rond het thema Nieuwe Business Modellen (NBM). Je bent welkom in haar tuinkamer met een wijds uitzicht. Adres: Laag-Nieuwkoop 9, 3628 GB Kockengen. Tijd: 14.00-16.30u.

Vind jij ook dat duurzaam en sociaal ondernemen eigenlijk de basis voor elk project of elke organisatie zou moeten zijn? Professor Jan Jonker van de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft honderden nieuwetijds initiatieven onderzocht die dit al realiseren. Daaruit is een praktische methode ontstaan voor iedereen, die van zijn/haar/hun ‘business’ een Nieuw Business Model wil maken. Op deze manier komen er steeds meer ondernemingen die tegelijkertijd economische, sociale en ecologische waarde(n) opleveren. In de WIN Werkkring zijn er verschillende mensen die aan het boek ‘Nieuwe business modellen’ hebben meegewerkt. Ik ben een van hen.

Om de zes weken is er gelegenheid om met elkaar mee te denken in de vraagstukken die hierbij naar voren komen. Elke deelnemer vertelt en deelt een vraag, die op dat moment actueel is. De anderen luisteren en geven feedback. Nadruk ligt niet zozeer op onderlinge discussie, maar op het komen tot tips en toepasbare, realistische én inspirerende adviezen aan elkaar. Daarbuiten kun je contact met elkaar houden via de Part-up NBM.

Het thema van deze bijeenkomst: werken vanuit eenheid.
Voor meer informatie zie: www.veerhuis.nl/uno-box/

Je bent van harte welkom. De toegang is gratis!

Huize van Dongen

Locatie:

Huize van Dongen
Laag-Nieuwkoop 9
3628 GB Kockengen

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha