Webinar Big Data en Open Data in de Publieke Sector

Big Data en Open Data zijn het nieuwe goud voor de publieke sector. De waarde loopt op tot miljarden euro’s. Hoewel enkele organisaties binnen de publieke sector al mooie Big Data initiatieven geïmplementeerd hebben, is dit voor de meeste organisaties nog een stap te ver. Tijdens dit gratis webinar worden Big Data en Open Data behandeld in al zijn facetten. Het webinar zal compleet toegespitst zijn op overheids- en semioverheidsorganisaties.

Tijdens het webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

Actueel: Waar staan Nederland en België nu?
Kansen voor publieke sector
(Big) Data Analyse voor overheden
Big Data Systemen
Datakwaliteit
Dataveiligheid
Open Data: Ingrediënten voor succes
Big Data toepassingen binnen de publieke sector
Smart Government
Ambtenaar 2.0
Data & Privacy
Best Practices

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Locatie: Online

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha