UnlocQed & WIN

22 maart 2020

Mahir Özdemir is organisatie strateeg. Net als WIN heeft hij zich als partner verbonden aan Weconomics. Op een ontmoeting tijdens het congres “Work less achieve more” volgt een interessant gesprek over twee kanten van dezelfde medaille: hoe kun je werk veel slimmer organiseren, zodat veel meer talent wordt gebruikt.

Werk anders organiseren

Aanleiding is de verschijning van het WIN boek Wat een geluk, een lifehack voor je werk van Irmgard Bomers. Mahir heeft het gelezen en is benieuwd hoe een en ander in de praktijk werkt. Het gesprek met Irmgard heeft hij integraal opgenomen en is hier te beluisteren. 

Een grote visvijver

Een van Mahirs nieuwste projecten is UnlocQed, een jobmatching-platform dat inhaakt op het gegeven dat best veel mensen van baan zouden willen veranderen, maar geen zin hebben om dat aan de grote klok te hangen. Op het platform kun je ongestoord struinen naar een leuke(re) baan zonder het risico te lopen lastig gevallen te worden door werkgevers of recruiters als je daar op dat moment niet voor open staat. “Cookies zijn wat unlocqed betreft voor bij de koffie en niet om jou te volgen”, zegt Mahir. “Je eigen gegevens blijven onzichtbaar (unlocqed) totdat JIJ anders beslist. Omgekeerd gaat er voor organisaties een visvijver aan nieuw talent open. Het vergroot de kans op een duurzame match.

De beta-versie van UnlocQed is low profile gelanceerd. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een mailtje naar m.ozdemir@unlocqed.nl

Reacties zijn welkom!

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha