The Future of Work II

In de programmareeks The Future of Work van TivoliVredenburg en de Universiteit Utrecht gaan we de toekomst van ons werk verkennen. Werken we allemaal door tot ons 75e? Is het einde van het vaste arbeidscontract in zicht? Nemen robots ons werk straks over? Wie zijn de ‘winnaars’ en ‘verliezers’ op de arbeidsmarkt? Hoe zorgen we dat er geen grote groepen buiten onze samenleving komen te staan? En hoe zit het eigenlijk met ons pensioen?

The Future of Work II programma start met een lezing van Paul Boselie. Meer informatie over het programma wordt later bekend gemaakt.

In drie programma’s geven de Utrechtse professoren Joop Schippers (arbeidseconomie – 2 november), Paul Boselie (strategisch HRM – 18 januari) en Belle Derks (sociale psychologie – 15 maart) hun eigen visie op de toekomst van werk. Zo kijken we onder andere naar de grote macro-economische ontwikkelingen in Nederland en Europa, de werknemer van de 21e eeuw en de man-vrouwverhoudingen op de arbeidsmarkt. Na afloop gaan de wetenschappers met experts uit de journalistiek, politiek en het bedrijfsleven in gesprek.

Wie een kaartje voor alledrie de programma’s koopt, betaalt slechts €32,50 in plaats van €37,50. Op het moment dat je alledrie de programma’s in je winkelmandje stopt, wordt bij het afrekenen de korting doorgerekend.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Tivoli Utrecht

Locatie: Utrecht

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha