Talk Earth To Me

16 tm 25 augustus 2019 diverse gratis activiteiten rond de Vijverberg in Den Haag

In de stad van vrede en recht levert de natuur vaak een kromme strijd. Als ‘aarde’ meestal grond betekent, en ‘leven’ vooral gezellige drukte, missen we de essentie. Talk Earth To Me streelt, schuurt en schudt je wakker – weg van dystopia. Bewust kiezend voor aardse aandacht, op weg naar een nieuwe blik op de natuur, de aarde, het leven.

Platform Bewust Den Haag, voor organisaties en ondernemers die willen prikkelen tot bewust leven, organiseert de Zomertentoonstelling 2019 Talk Earth To Me – door aangesloten kunstenaars met hartstocht voor de aarde. Twee weken echte verbinding, verwondering, verbazing op de Korte Vijverberg 2. Ga jij het gesprek aan of laat je je inspireren?

Met o.a. bezoek aan de expositie en kunstzinnige netwerkwandelingen.

Klik hier voor het volledige programma.

Galerie Anna Vastgoed en Cultuur

Locatie:

Galerie Anna Vastgoed en Cultuur
Korte Vijverberg 2
2513 AB Den Haag

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha