Symposium Data loont

9 januari 13.30-17.00 uur

Start 2020 op De Haagse Hogeschool met Het Haags symposium voor Inkoop en Verkoop. Op donderdag 9 januari 2019 van 13.30 tot 17.00 wordt voor de 8ste maal dit gratis symposium georganiseerd door studenten van de minor Inkoop en Aanbesteden. Namens De Haagse Hogeschool (HHS), gemeente Den Haag, gemeente Zoetermeer, MKB Den Haag, NEVI Kring Zuidwest, Significant, Inkopen voor en de Stichting FM Alumni Den Haag nodigen zij je graag uit voor dit event met als jaarthema ‘DATA LOONT’.

Dagvoorzitter Jan-Pieter Papenhuijzen (Significant) neemt u mee door het boeiende programma. Mary-Jo de Leeuw, Executive director van Internet of Toys en Ínspriring50 the Netherlands 2019, neemt u mee in de wereld van de Big Data. Een spannend verhaal gestaafd met veel praktijkvoorbeelden over de inzet van Big Data. Daarna kunt u 1 van de 10 workshops volgen, verzorgd door studenten van de minor Inkoop en Aanbesteden. Hier is volop gelegenheid voor inkopers en verkopers om met young professionals van De Haagse Hogeschool van gedachten te wisselen over de vraag hoe Data loont en impact genereert.

Hierna vertelt Toon van der Veen, directeur Bedrijfsvoering en Inkoop IT op interactieve wijze hoe Rijkswaterstaat omgaat met grote informatiestromen die leiden tot business impact. Als bruisende afsluiting van het programma neemt Hans van Duin, sourcingsmanager Ahold Delhaize, u mee naar de Big Data uitdagingen in 2020. Immers inkopen en verkopen betekent continue verandering. Maar hoe krijg je grip op data? Welke gevolgen heeft bijvoorbeeld AI en IoT voor het Nederlandse bedrijfsleven? En wat vraagt dit voor leiderschap?

Het programma:

13.00 uur  –  Inloop

13.30 uur  –  Opening door Hans Camps, Lid College van Bestuur De Haagse Hogeschool.

Gevolgd door sprekers.

14.30 uur  –  Pauze

14.45 uur  –  Workshops

15.30 uur  –  Pauze

16.00 uur  –  Vervolg plenaire programma.

Uitreiking Purchase Innovation Award door Liesbeth van Tongeren, wethouder Duurzaamheid en Energietransitie en Mérei Horsthuis- van Dijk, NEVI Kring Zuidwest

17.00 uur  –  Start gecombineerde netwerk/nieuwjaarsborrel samen met MKB Den Haag.

18.00 uur  –  Verwacht einde van het symposium.

Haagse Hogeschool

Locatie:

Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75
Den Haag

 

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha