Summer Challenge 2019

Wanneer: Elke dag tussen 21 juni en 23 september 2019
Tijd: 
Afhankelijk van het getij (Start tussen 11:00 en 20:00)
Deelname: 
GRATIS

Dare to be a Hero!!

We dagen iedereen uit om mee te wandelen tijdens onze avonturen en het strand te ontdoen van haar schatten (afval) en zo bij te dragen aan het verbeteren van onze leefomgeving.

Dit om het feit dat alles wat tussen eb en vloed ligt al lang in de zee ligt voordat snachts de
beachcleaners rijden, als ze rijden. Samen met jullie willen wij bij laagtij het strand over gaan om de schatten te redden voordat ze in de zee belanden en we ze nooit meer terug zien!

SUMMER CHALLENGE 2019
Deze zomer gaat TrashUre Hunt voor het 4e jaar op rij elke dag het strand van Scheveningen opruimen en het publiek van het strand activeren, motiveren en bewust maken.

Wij geloven dat we een statement kunnen maken als Scheveninger: als exploitant, als bezoeker, als bewoner. Een schoon Scheveningen is een mooi voorbeeld om te laten zien hoe trots wij zijn op ons dorp en onze kust. Elke jaar verwelkomen wij 17.000.000 bezoekers. Laten we ze dit jaar, nog beter dan ooit verwelkomen.

Aanmelden kan via eventbrite en facebook. Of kom lekker aanwaaien bij ons station op het strand van Scheveningen (ter hoogte van het standbeeld van het vissersvrouwtje)

Join the movement!

Beeld vissersvrouw

Locatie:
Beeld vissersvrouw
Strandweg 12
Scheveningen

 

 

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha