Social Club – finale pitchevent

Op donderdag 20 april organiseert Social Club i.s.m. Fonds1818 en Rabobank Regio Den Haag de finale van de Social Club Investors Days. Genoemde organisaties bundelen hun kennis, netwerk en ervaring om sociaal ondernemen in de regio Den Haag te stimuleren.

De Pitchers

Op 14 december jl. pitchten 10 ondernemers hun ondernemersplan voor juryleden van Fonds 1818, Rabobank en Social Enterprise NL. Maar liefst 6 van hen werden geselecteerd en krijgen momenteel intensieve begeleiding in het verbeteren van hun plan richting de finale op 20 april 2017. Alle pitchers zijn uitgelicht op de Facebook pagina.

Wil je de finale op 20 april bijwonen?

Wil je input geven aan de pitchers, je kennis er ervaring delen en andere sociaal ondernemers in de regio Den Haag ontmoeten? Meld je dan aan als deelnemer.

Programma

16.30 // Ontvangst
17.00 // Start en pitches
17.45 // Verdiepingstafels en meedenken
18.45 // Feedback en bekend making winnaars
19.00 // Borrel en netwerken

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Het Nutshuis

Locatie:
Het Nutshuis
Riviervismarkt
Den Haag

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha