Pionier – Vernieuwing en waardecreatie binnen handbereik voor je bedrijf, afdeling of merk

– Leerlijn Management & Ondernemerschap –

Zinvolle groei voor een betere wereld
Innovatiestrateeg Arjan Polhuijs daagt je uit om vanuit jouw persoonlijke vakgebied voor een onbekende, maar betere wereld te gaan: door als een pionier te durven geloven, verbinden, creëren, en het ook gewoon echt te doen.

Nive leden mengen met studenten
De bijeenkomsten van de leerlijn Management & Ondernemerschap worden georganiseerd in samenwerking met en op locatie van 4 verschillende Hogescholen: Saxion Hogeschool Deventer, Hogeschool Inholland (Diemen en Den Haag) en Avans Hogeschool Den Bosch. Deze Workshop vindt plaats bij Avans Hogeschool in Den Bosch. Voor jou de gelegenheid om in contact te komen met “millennials” en voor de studenten de mogelijkheid om in contact te komen met vertegenwoordigers van overheid en bedrijfsleven.

Deelnamekosten
Nive leden en Studenten Avans Hogeschool Den Bosch: gratis.
Bedrijfsleden krijgen 2, 3 of 4 gratis toegangskaarten, afhankelijk van het type lidmaatschap. Extra personen betalen € 50,- per persoon.

Niet-leden: € 145,-.
Voor introducés van niet-leden: € 95,-.

Genoemde bedragen zijn exclusief btw en inclusief koffie/thee en Netwerkborrel na afloop.

Annuleren
Annuleren kan kosteloos (via mt.schlatmann@nive.org of 06 – 20 01 36 28) tot en met een dag voor aanvang van de bijeenkomst. Bij annulering op de dag zelf of bij no-show ontvang je een factuur van € 35,-.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Avans Hogeschool Den Bosch

Locatie: Avans Hogeschool Den Bosch

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha