Part-up verlegt de koers

7 december 2019

WIN-ers  maakten afgelopen jaren gebruik van Part-up, het platform dat een andere manier van werk organiseren ondersteunt. We zijn met elkaar op reis om het werk leuker, socialer en effectiever te maken. Als gebruiker heb je kunnen ervaren dat daar meer voor nodig is dan een platform. Met die ervaring heeft Part-up besloten om zich vanaf januari volledig te richten op grote organisaties. Laurens Waling hierover:

“Part-up startte in  2015 met een droom om werk anders te organiseren. We ontwikkelden de eerste versie van Part-up om projecten en talent voor iedereen toegankelijk te maken. Tjonge, wat hebben we daar veel van geleerd! We leerden om scherper te kiezen voor wie we er willen zijn. Om precies te maken wat zij nu nodig hebben. En om te kiezen waar we over blijven dromen.

In 2020 begint een nieuwe fase. Met een compleet nieuw platform voor grote organisaties, waarin matching van activiteiten centraal staat. Het nieuwe Part-up helpt werk op te knippen in kleine taken, die collega’s of externen laagdrempelig kunnen oppakken. Gewoon binnen hun huidige functie. Zo benut je verborgen talent en bereik je resultaten over de grenzen van teams heen. We bieden hiervoor een gepersonaliseerd aanbod van werk, dat matcht bij de talenten die je al hebt, of wilt ontwikkelen. Een hele nieuwe ervaring!

Vanaf 1 januari 2020 is het oude Part-up daarom niet meer beschikbaar voor gebruikers. Als je nog een kijkje wilt nemen, of nog informatie wilt bewaren, dan adviseren we dit voor de kerst te doen. In het nieuwe jaar presenteren we op Part-up.com trots onze nieuwe oplossing.”

De WIN-omgeving op Part-up stopt dus en dat is in lijn met onze eigen keuze om te focussen op werkenden, binnen of buiten organisaties. Met de lifehack voor je werk als hulpmiddel om werk anders te organiseren. Koop het boek of meld je aan voor WIN Zelfontwikkeling (en ontvang het boek als onderdeel van het servicepakket) voor nog geen 5 EUR per maand

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha