Open data bijeenkomst

Op donderdag 29 maart 2018 organiseert CBS voor de vijfde keer een gebruikers middag open data. Doel van de jaarlijkse gebruikersmiddag is om een ontmoetingplek te creëren om contacten te leggen die leiden tot kennisuitwisseling.

Tijdens deze bijeenkomst worden gebruikers van de open data van CBS geïnformeerd over ontwikkelingen die van invloed zijn op CBS open data.

Tevens is er op de dag ruime gelegenheid voor interactie, het uitwisselen van ervaringen, tips, ervaringen, ideeën en voor het stellen van vragen. CBS kan hier rekening mee houden bij toekomstige ontwikkelingen.

Kortom: op de gebruikersmiddag open data CBS raak je geïnspireerd en kun je een bijdrage leveren om open data van het CBS te optimaliseren.

Voor wie?
Onze bijeenkomst is interessant voor iedereen die professioneel of uit interesse bezig is met CBS data. Aanmelden kan via dit aanmeldformulier.

Vragen & informatie
Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn kunt je contact opnemen met Dennis Ramondt: d.ramondt@cbs.nl

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

CBS

Locatie:
CBS

 

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha