Netwerkborrel & lancering Social Hub Den Haag

Op 19 mei organiseert de gemeente Den Haag samen met de Social Club een netwerkborrel voor sociaal ondernemers en betrokkenen bij het Actieprogramma Sociaal Ondernemerschap.

Om 16:30 uur ben je welkom bij Intro aan de Dr. Lelykade in Scheveningen Haven. Om 17:00 uur lanceren we de Social Hub Den Haag; het startpunt voor sociaal ondernemen en het creëren van werk in de regio Den Haag.

Tijdens de borrel ontmoet je andere ondernemers, kan je je laten meeslepen in de wereld van VR en kennismaken met de Social Hub.

Meld je aan op de eventbrite pagina. En ken je iemand die niet mag ontbreken tijdens deze netwerkborrel? Sharing is caring!

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

3d Doctor Lelykade 2583 CL Den Haag

Locatie: Den Haag

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha