MKB Netwerkbijeenkomst

16 november 17.30-21 uur

In het kader van de jaarlijkse ‘Dag van de Ondernemer’ zijn verschillende smaakmakers aanwezig bij een feestelijke netwerkbijeenkomst op vrijdagavond 16 november vanaf 17:30 uur in het Gemeentemuseum. De avond, onder leiding van dagvoorzitter Shay Kreuger (bekend van FunX), wordt om 18:00 uur geopend.

MKB Den Haag, het Gemeentemuseum en FunX geloven in de verbinding tussen de ondernemers, maatschappelijke instellingen en de stad. Dit is dan ook de aanleiding om deze bijeenkomst gezamenlijk aan te bieden. Tijdens deze avond kunt u kennis maken met collega-ondernemers, ondernemersverhalen delen en ervaringen uitwisselen.

Het Gemeentemuseum wil ook van de gelegenheid gebruik maken om de verbindende kracht van kunst te laten zien. De bijzondere tentoonstelling Glans en Geluk biedt hiervoor een uitstekende aanleiding. De tentoonstelling toont het erfgoed van veel Nederlanders: moslims of mensen die wortels hebben in een land waar de islam kunst en cultuur van oudsher diepgaand heeft beïnvloed.

Na afloop van het officiële programma is er de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Gemeentemuseum

Locatie:
Gemeentemuseum
Den Haag

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha