MKB Dag van de Ondernemer

14 november 16.15-20.15 uur

In het kader van de jaarlijkse ‘Dag van de Haagse Ondernemer’ zijn verschillende smaakmakers aanwezig bij een feestelijke netwerkbijeenkomst.

Ondernemers en maatschappelijke instellingen kunnen elkaar versterken en de stad bruisender en inclusiever maken! Daarom nodigen MKB Den Haag en Kunstmuseum Den Haag – voorheen bekend als Gemeentemuseum Den Haag – alle Haagse ondernemers van harte uit voor een bijzonder evenement op donderdag 14 november in Kunstmuseum Den Haag. Een evenement dat in het teken staat van de Dag van de Ondernemer. Tijdens dit evenement gaan ondernemerschap en cultuur hand in hand!

Programma
Vanaf 16u15           Welkom & Inloop
16u30 – 17u30       Inhoudelijk programma
17u30 – 18u00       Inloop netwerkborrel
18u00 – 18u15       Welkomstwoord MKB Den Haag
18u15 – 20u15       Netwerken, buffet en rondleiding Monet

Om 16.30 uur start de bijeenkomst in het auditorium met als sprekers Quinten Selhorst (co-founder Felyx) en de Ombudsman, de bijeenkomst wordt afgesloten met een diversiquette quiz waar u alles te weten komt over de diverse vormen van eigentijdse etiquette, interculturele en internationale omgangsvormen. Aansluitend bent u van harte welkom op de netwerkborrel in de Tuinzaal, waar Hans Buurman (Kunstmuseum Den Haag) en Kim Schofaerts (MKB Den Haag) u om 18.00 uur welkom heten. Na het welkomstwoord is het buffet voor u geopend en kunt u een rondleiding krijgen door de tentoonstelling Monet – Tuinen van verbeelding.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Gemeentemuseum

Locatie:
Gemeentemuseum
Den Haag

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha