Meet & Greet MVO ondernemen

Woensdag 01 April 2020 – 15:00 tot 18:00 | MVO Nederland, Utrecht

Als je als ondernemer wilt blijven ondernemen in de toekomst moet je nu stappen zetten. Stappen die leiden tot concrete innovaties op het vlak van klimaatneutraal, circulair, inclusief en eerlijk ondernemen. Dit begint vaak bij bewustwording, inspiratie en advies. MVO Nederland ondersteunt je bij al deze zaken, zodat je jouw toekomstbestendige ambities waarmaakt. En er uiteindelijk ook business uithaalt natuurlijk. Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag het ons persoonlijk tijdens de Meet & Greet!

WAAROM JE DIT NIET MAG MISSEN

  • Krijg een voorproefje van wat het betekent om bij de beweging van ondernemers in de nieuwe economie te horen
  • Maak op een vrijblijvende manier kennis met MVO Nederland en het bijbehorende netwerk om te zien wat het partnerschap voor jou kan betekenen
  • Een gezellige netwerkborrel waarbij je in contact komt met andere duurzame ondernemers

PRAKTISCHE INFORMATIE

De Meet & Greet is op woensdag 1 april 2020 van 15.30 tot 18.00 uur bij Vermaat Nieuwe Vaart in Utrecht, Arthur van Schendelstraat 500. Het event is kosteloos toegankelijk, wel rekenen we op je komst.

PROGRAMMA

15.00 | Ontvangst en ontmoeten andere ondernemers
15.30 | Introductie door Maria van der Heijden, directeur-bestuurder MVO Nederland
16.15 | Keuze uit twee break-out sessies
17.15 | Netwerkborrel met live matchmaking via Futureproof.community
18.00 | Einde

SPECIAAL VOOR ALS JE NOG GEEN PARTNER BENT

Dit event is bedoeld om kennis te maken met ons netwerk en de mogelijkheden van het partnerschap.

MVO Nederland

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Locatie:

MVO Nederland
Arthur van Schendelweg 500
Utrecht

Utrecht

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha