Masterclass User Experience Design

10 april in Rotterdam

User experience design… iedereen heeft het er over, maar wat is het en hoe helpt het mijn organisatie en de acceptatie van nieuwe applicaties? Welke kansen laten we in de digitale transformatie liggen door een gebrek aan een goede gebruikerservaring?

We delen graag onze ervaringen in UX projecten met onze huidige & toekomstige klanten. Lessen uit de praktijk die je inzicht geven in wanneer een applicatie wél door uw klanten gebruikt wordt en niet de support desk belast met vragen en problemen omtrent het gebruik. Waardevolle lessen; daarom noemen we dit onze UX Masterclasses.

In een interactief, sprankelend avondvullend programma laten we belangrijke UX begrippen en trends de revue passeren. Leren we van praktijk voorbeelden hoe een goed design proces in de eigen projecten gewaarborgd wordt zodat het kosten bespaart en de applicatie onderscheidend vermogen krijgt! Van customer journey tot design tot usability testing.

Kortom: een exclusieve avond vol inspiratie en kennis georganiseerd door Eelco de Vaal van Okapio.

Programma:

17:30 – Ontvangst met after-job food en gelegenheid tot kennismaken.

18:30 – UX Masterclass I: Added value of UX (theorie en cases)

19:30 – Pauze 

19:45 – UX Masterclass II: Workshop van customer journey tot UX design focus

21:00 – Samenvatting en gelegenheid tot napraten

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Gerechtsgebouw Noordsingel

Locatie:
Gerechtsgebouw Noordsingel
Noordsingel 117
3035 EM Rotterdam

 

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha