Lezingenavond Ontwikkelingen en innovatief denken

Axel van ‘t Westeinde en Hovik Hovhannisyan zijn twee VWO 6-studenten die voor het profielwerkstuk een lezingenavond organiseren in de aula van het Zwin College. Ze hebben daarvoor drie kanjers van sprekers bereid gevonden om hun visie op de toekomst te delen: :

  • Joyce Vermue, Tweede Kamerlid
  • Jos de Mul, hoogleraar wijsgerige antropologie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam
  • Erwin Witteveen, schrijver en professioneel spreker

Erwin Witteveen is schrijver van Nooitaf en t.g.v. de verschijning van dit boek in maart 2016 geïnterviewd voor WIN.

De lezingen zullen in het teken staan toekomstige ontwikkelingen en innovatief denken op alle gebieden van de maatschappij. De avond zal plaatsvinden op zaterdag 4 februari en begint om 19:45 en eindigt om ongeveer 22:30.

De entreeprijs bedraagt €5 voor tickets online (https://goo.gl/NVzdXl) en €6 voor tickets aan de deur, inclusief één consumptie bij het tonen van het entreebewijs.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en kennis te laten maken met de ideeën van onze sprekers. Onze sprekers zijn geselecteerd op hun inspirerende kwaliteiten en hun vakkennis. Het bezoeken van deze avond draagt tevens bij aan het tot een goed einde brengen van het profielwerkstuk dat Axel en Hovik samen schrijven.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op qua kennis, kom je op nieuwe ideeën en het brengt je in contact met mensen die openstaan voor vernieuwing. Daarom plaatsen we regelmatig activiteiten, bijeenkomsten en conferenties van derden op de agenda. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Zwin Collega

Locatie:

Zwin College

Nieuwstraat 50

Oostburg

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha