Leiders voor de Toekomst Event

11 november 2023 9.30-17.30 uur

Onze wereld staat voor een aantal complexe vraagstukken, die grote impact hebben op de volgende generatie. SAMEN hebben we de kennis, creativiteit en kunde om ze het hoofd te bieden.

Het is nu tijd om ervaringen te bundelen vanuit alle disciplines rondom opgroeiende kinderen: Onderwijs, Opvoeding, Zorg, Bescherming, Kunst, Cultuur, Begeleiding, Opleiding, Sport en Beleid.

Werk je of leef je met kinderen of zie je jezelf als leider voor de toekomst? Dan is dit event ook jouw ontdekkingsreis.

Van 9.30 – 17.30u | Gevarieerd programma met 4x workshops, 5x optredens van jongeren en informatiemarkt | Inclusief een heerlijk lunchbuffet, onbeperkt thee, koffie, water en een middag snack | Inclusief goodie bag met exclusieve kortingen | Ruime gelegenheid voor netwerken | Afsluiting met een gezellige borrel | Gratis parkeerplaatsen en makkelijk bereikbaar met OV. Bekijk het programma.

Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Locatie:
NDC den Hommel
Kennedylaan 9, 3533 KH Utrecht

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha