Landelijke Open AZC-dag

Wil je meer weten over het leven in een asielzoekercentrum? Bezoek dan een AZC in jouw buurt tijdens de landelijke open AZC-dag en ontmoet bewoners, vrijwilligers, medewerkers en betrokken gemeenten. Tijdens dit bezoek krijg je informatie over de werkzaamheden op een opvanglocatie, en over toelating, registratie, opvang en begeleiding van asielzoekers naar een woning in Nederland of terug naar het land van herkomst.

De video van vorig jaar:

Locatie en tijd
Diverse locaties, van 12:00 tot 16:00.

Doelgroep
Omwonenden en andere belangstellenden die kennis willen maken met de bewoners en het leven in een AZC.

Kosten
Geen.

Aanmelden
Niet nodig, maar meld je aan voor updates via de website.

Meer informatie
Kijk op www.openazc.nl voor meer informatie en beschikbare locaties.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Nederland

Locatie: Nederland

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha