Kantel Praktijkdag Breda

8 september 9-17 uur in Breda

Ook druk bezig je organisatie, buurt of team mee te krijgen in vernieuwende plannen? Mooi! Verandering komt niet vanzelf.

Zo loop je soms tegen muren op, wil de bureaucratie niet meewerken of lukt het toch niet om mensen écht langdurig te enthousiasmeren. Wij weten als geen ander dat het niet altijd makkelijk is om vernieuwend te zijn. Daarom organiseert Nederland Kantelt in samenwerking met Pakhuis B en Nieuwe Veste de Kantel Praktijkdag op 8 september in Breda.

Nederland Kantelt wil antwoord geven op de vraag hoe we samen kunnen bouwen aan een spannender, leuker, mooier en energieker Nederland. Een maatschappij waarin we gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor duurzame energie, gezond voedsel en mensgerichte zorg. Niet omdat het moet, maar omdat je voelt dat je zo wilt leven.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de Kantelpraktijkdagen staat de ontwikkeling van jouw plan, team of organisatie centraal. Je wordt door procesbegeleiders ondersteund om de transitie in je team, organisatie of project in de praktijk verder te brengen. Anke Siegers houdt een inspirerende Kantel Lees-zing en hoogleraar transitiekunde Jan Rotmans vertelt hoe je dat doet, je organisatie van binnenuit kantelen.

Tijdens de werkateliers leer je

Programma:
09.00
 uur: Inloop en kennismaking
10.00 uur: Inspirerende Lees-zing en Deep Democracy check-in van Anke Siegers – Dat is Helder
11.00 uur: Werkateliers zoals ‘leidende principes’, ‘storytelling’, ‘van omdenken naar omzet’ en ‘kantelen van je organisatie maar nieuwe waarden’.
12.30 uur: Lunch en netwerken
14.00 uur: Inspiratiesessie met Jan Rotmans
14.30 uur: Werkateliers verdiepingsronde
15.30 uur: Oogst en toekomstroute
16.30 uur: Start borrel met …..

Kosten

Deelname aan deze interactieve dag kost EUR 150. Aanmelden kan via de knop.
Deelnemers aan het WIN WIN WIN Programma ontvangen een aantrekkelijke korting van EUR 50 voor deze dag. Stuur een mailtje naar WIN en je ontvangt nadere instructie.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Breda

Locatie: Breda

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha