Inspiratiesessie Kantelen in je werk

2 februari 9.00-11.00 uur Online

Kantelen in je werk, hoe doe je dat?

De arbeidsmarkt verandert in rap tempo, dat weten we allemaal.

Ons werkleven ontwikkelt zich steeds meer naar hybride werken. Deels een baan en deels op interim basis klussen aannemen. Of een paar dagen op uitzend- of vrijwillige basis werken en daarnaast ondernemen. Of als ondernemer samenwerken met andere ondernemers in projecten. Of twee banen bij twee organisaties. Het kan allemaal.

Naast dat de arbeidsmarkt verandert, veranderen we als werkende mensen ook. Onze eigen wensen en verlangens mogen meer de boventoon voeren. Veel mensen raken een beetje klaar met het oude systeem van hiërarchie. Het werken ‘onder een baas’ begint bij steeds meer mensen te knellen. We willen meer vrijheid en doen, wat er toe doet. Om zo van waarde te zijn voor anderen, geld te verdienen en een bestaansrecht op te bouwen.

Hoe werk je hier nu aan in het dagelijks leven? Hoe maak je dit nu praktisch?

In deze interactieve sessie deel ik de 7 tips, die hier onlosmakelijk mee verbonden zijn. Zeven belangrijke onderwerpen die je aandacht verdienen. Werken aan meer succes en geluk in je werk, begint met jezelf willen leren kennen. Want pas als je jezelf beter kent, weet je wat je belangrijk vindt en wat je wilt eisen in je werksituatie.

Wanneer is deze workshop voor jou ?

  • Als je vindt dat het nu serieus tijd is voor meer gerichte actie om je onvrede over je werk aan te pakken.
  • Als het water je aan de lippen staat en je bijna dreigt uit te vallen.
  • Als je tot de conclusie bent gekomen dat je toch echt zelf verantwoordelijk bent voor je eigen werkgeluk.
  • Als je bereid bent in je eigen persoonlijke ontwikkeling te investeren.
  • Als je nu zover bent dat je ook flink wilt doorpakken.

Het resultaat van deze workshop

Als je deze 7 tips toepast in je eigen leven, maak je gegarandeerd een stap op je groeipad naar werken in verbinding met jezelf.

We gaan tijdens de sessie een interactieve verkenning doen op de tips en je huidige struggle scherp maken.

Aan het eind van de workshop weet je meer over jezelf, heb je aangescherpt waar het momenteel ‘knelt’ of schuurt in je werk èn heb je voor jezelf een concrete actie afgesproken om tenminste 1 tip toe te passen in je leven.

Kosten EUR 35 excl. BTW

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha