Innovation Quarter Jaarevent

De wereld om ons heen verandert. En snel. Wat staat ons in de ‘next economy’ te wachten? Waar liggen ondernemerskansen? En vooral wat kunt je morgen anders doen, zelfs beter?

Zuid-Holland kent een lange geschiedenis vol baanbrekende innovaties. Innovaties die een betere wereld binnen handbereik brengen: schoner, welvarender en eerlijker. In de regio en ook ver daarbuiten. Op maandag 11 juni worden op het InnovationQuarter Jaarevent weer een aantal verrassende innovatieve highlights uit deze unieke deltaregio gepresenteerd. En wordt met (ver)frisse(nde) blik vooruit gkeken naar de wereld van morgen!

Ook dit jaar is er opnieuw een voorprogramma, waarin je op een intiemere setting wordt geïnformeerd en bijgepraat over specifieke topics. Als er iets bijzit wat je interesseert, dan kun je je hiervoor apart aanmelden.

Het belooft weer een spraakmakend InnovationQuarter Jaarevent te worden. Dit jaar in de Onderzeebootloods, een historische locatie bij RDM Rotterdam waar de maakindustrie van de toekomst vorm krijgt.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Onderzeebootloods

Locatie:
RDM Rotterdam | Onderzeebootloods,
RDM-straat 1, 3089 JS Rotterdam

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha