Impact consult

12 aug 16.30 uur in Utrecht

Ben je een (startende) sociaal ondernemer of buurtinitiatief met behoefte aan het uitbreiden van je netwerk, vragen over rechtsvormen, boekhouding, de belastingdienst, financieringsmogelijkheden, werken met vrijwilligers en/of andere onderwerpen? En wil je weten wat de Social Impact Factory met haar partners Alfa Accountants, Gemeente Utrecht en Vrijwilligerscentrale Utrecht hierin kunnen betekenen?

Kom dan naar ons kosteloze consult op de maandagen in de oneven weken, van 16.30 – 17.00 uur. Meld je hier aan voor het consult, dan nemen wij contact met je op voor een geschikte datum en tijd.

Social Impact Factory

Locatie:
Social Impact Factory
Vredenburg 40
Utrecht

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha