Immersive Tech Week Playground

Immersive Tech Week in de Doelen, voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen in het virtuele universum.

Van 28 november tot 2 december opent de Doelen haar deuren voor iedereen in Rotterdam en omstreken die van kunst, innovatie, gaming en de nieuwste ontwikkelingen in het virtuele universum houdt. Tijdens de achtste editie van Immersive Tech Week kan iedereen ontdekken wat er gebeurt op het gebied van Virtual Reality, Augmented Reality en Metaverse.

De Doelen zou de Doelen niet zijn als er niet aan álle Rotterdammers wordt gedacht tijdens dit gigantische kunst- en tech-congres. Zo kan iedereen Immersive Tech Week’s Playground gratis bezoeken in de Grote Hal van het gebouw. Vijf dagen lang is Playground dé plek waar iedereen kan binnenlopen om nieuwe technologieën op het gebied van virtual reality en augmented reality uit te proberen. Jong en oud zijn dagelijks van harte welkom om op ontdekkingsreis te gaan, de mooiste virtuele werelden te bezoeken, zich te verbazen over wat technologie met ons en de wereld om ons heen doet én onvergetelijke momenten te beleven.

Een overzicht van de projecten die te zien zijn op Playground vind je op immersivetechweek.co.

Playground is gratis te bezoeken door een tijdslot te boeken.

Welke fantastische mogelijkheden zie je zoal? Denk je dat het ons dagelijkse leven en onze maatschappij beter zal maken? Of zie je ook minder aantrekkelijke kanten van die toekomst waar je je best wel zorgen over maakt?

Kennispartner Rathenau Instituut, zou graag met je in gesprek gaan over jouw verwachtingen, zorgen en andere gedachten over onze digitale toekomst. Jouw input wordt ook echt gebruikt in hun adviezen aan politici en zakelijke leiders in Nederland. Dus als je toch naar de Playground komt, geef je dan meteen op voor een van hun workshop sessies!

Locatie:
grote hal van De Doelen
Schouwburgplein 50
Rotterdam

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha