Gezond ondernemen

2020 is net begonnen; houd jij je goede voornemens nog vol? Uit onderzoek blijkt dat ruim de helft van de ondernemers in Nederland moeite heeft een gezonde levensstijl te combineren met het ondernemerschap. Daarom organiseren we dinsdag 18 februari samen met onze Rotterdamse partners een startersevenement met het thema “Gezond ondernemen”. Van financieel gezond tot je eigen gezondheid. Hoe krijg je grip en haal je het beste uit jezelf naar boven?

Programma

We hebben drie interessante en inspirerende sprekers voor je. Daarnaast is er tijd en ruimte om te netwerken.
19.00u Ontvangst
19.30u Gezond online door Sanne van Breemen
20.00u Gezond ondernemen door Judith Noordzij
20.40u Financieel gezond door Martijn Pennekamp
21/20 Afsluiting en netwerkborrel.

Aanmelden

Toegang tot het evenement is gratis! Reserveer snel jouw ticket door je te registeren via Eventbrite, want op = op. Om de kwaliteit van het evenement te waarborgen, hanteren we een no-show fee van €25,- (ex btw) op factuur. De opbrengsten van de no-show fee gaan naar het Familiehuis Daniel den Hoed in Rotterdam.

We zien je graag op dinsdag 18 februari!

Wijkcentrum Mariahoeve

Locatie:

42workspace – Tech Cowork Space Rotterdam
154 Schiedamse Vest
3011 BH Rotterdam

 

 

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha