Masterclass Futureproof Samenwerken

Het geheim achter succesvol samenwerken in tijden van verandering.
4 juli van 19.00-21.30 uur in Den Haag

Niemand is tegen samenwerken, maar toch is het in de praktijk best lastig. Dat komt omdat samenwerken bijna altijd betekent dat je ook iets op moet geven. Door de snelle ontwikkelingen zullen samenwerkingen steeds vaker een tijdelijk karakter hebben en team/sector overstijgend plaatsvinden (co-creatie). Maakt dat het proces nog ingewikkelder of juist leuker? Futureproof samenwerken betekent flexibel en slim verbindingen durven aangaan, met het oog op de toekomst en behoud van eigen waarden. In deze masterclass leer je hoe je dit succesvol kunt toepassen in je eigen werkomgeving.

Een masterclass met praktijkcases en ruimte om je eigen dilemma’s op het gebied van samenwerking in te brengen.
“Een inspirerende sessie; absoluut de moeite waard” – Eva de Vries
“Ik heb nu een beter inzicht in alle rollen en processen die spelen bij een samenwerking” – Cor van Ruijven
“Ik heb weer zoveel nieuwe inzichten gekregen” – Elisabeth Werter

 

Onderwerpen die aan de orde komen:

  • De WIN 80/20ᶟ formule voor samenwerking in de nieuwe economie
  • De MIN MIN MIN valkuilen en hoe je die omzeilt.
  • De WIN WIN WIN vaardigheden die iedereen kan ontwikkelen.

Wat levert deze Masterclass jou op?

  • Vier stadia van samenwerken die iedereen kan herkennen.
  • Het ‘geheime ingrediënt’ dat het grote verschil maakt tussen ploeteren en floreren in (tijdelijke) teams.
  • Inzicht wat het grootste obstakel is om te bereiken wat je wilt en hoe je dit blijvend kunt vermijden.

Deelname kost EUR 75 pp. Deelnemers aan het WIN WIN WIN programma betalen EUR 50 (code WIN). Prijzen excl. 21% BTW. Alle deelnemers ontvangen de e-versie van het boek Natuurlijk Werken.

Deze Masterclass wordt elk kwartaal herhaald. In 2018 op: 19 januari 9.30-12.00u, 9 april 14.30-17.00 uur, 4 juli 19.00-21.30 uur en 2 oktober 9.30-12.00 uur. Je belangstelling kun je kenbaar maken via een mailtje aan contact@werkeninnetwerken.nl.

Door wie?

De Masterclass wordt gegeven door WIN initiatiefnemer Irmgard Bomers, expert op het gebied van werken in de nieuwe economie. ‘Dare Care Share’ is al jarenlang haar motto en ze hecht grote waarde aan “practice what you preach”. ICT ontwikkelingen en de gevolgen daarvan voor mensen en hun werk vormen de rode draad in haar gevarieerde loopbaan als leidinggevende in het toerisme, de telecommunicatie en de cultuursector. Ze acteert altijd in de voorhoede van nieuwe ontwikkelingen. Hierdoor slaagt ze er in zichzelf op een natuurlijke manier te blijven vernieuwen en lukt het ook om anderen in beweging te krijgen. WIN (werken in netwerken) is voortgekomen uit haar behoefte aan uitdaging in haar werk.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha