The future is bright

19 april 20 uur in Pakhuis de Zwijger

Technologische ontwikkelingen lijken tegenwoordig steeds sneller te gaan. Maar hebben we het doel van al deze vernieuwingen nog steeds goed voor ogen? Hoe zorgen we ervoor dat duurzame technieken en slimme innovaties bijdragen aan een leefbare planeet? In dit licht-wetenschappelijke tv-programma gaan Anna Grimbrere en Eric Bouwman op zoek naar antwoorden. Met deskundigen kijken ze naar duurzame innovaties van vandaag de dag, en werpen ze een blik op de toekomst. Tijdens dit programma vindt de premièreviewing plaats van The Future is Bright. Vervolgens praten we met experts verder over de thema’s uit het programma.

The Future is Bright

Een dag voordat het programma op tv komt is het programma al in zijn geheel bij Pakhuis de Zwijger te zien. Experts en deskundigen die in The Future is Bright aan het woord komen zijn onder anderen:

  • Daan Roosegaarde (kunstenaar, uitvinder, ondernemer)
  • Maarten Steinbuch (TU Eindhoven)
  • Lex Hoefsloot (Lightyear)
  • Deborah Nas (futuroloog)
  • Carlo van de Weijer (TU Eindhoven)

Pakhuis de Zwijger

Locatie:

Pakhuis de Zwijger

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha