Festival We doen het samen

28 maart in Amersfoort

Een festival waar je beter leert begrijpen hoe de nieuwe economie werkt. Op een plek waar de nieuwe economie zichtbaar is. Van crowdfunding tot impact maken en buurtbudgetten: je kunt kiezen uit bijna 50 (!) workshops die je bijspijkeren, eye-openers geven of praktische handvatten. En tal van boeiende sprekers laten je naar huis gaan met inspirerende verhalen, waaronder Peter Heerschop als Minister van Enthousiasme. Vanaf begin maart kun je je inschrijven voor de workshops & sprekers via de Festival app.

De kosten bedragen EUR 10, incl. hapjes.

Wijkcentrum Mariahoeve

Locatie:
Prodentfabriek
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR Amersfoort

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha