Festival Modern Werkenden

Modern Werkenden Festival 

Op 11 mei organiseert de Werkvereniging samen met Seats2Meet het Festival voor Modern Werkenden.

Wil je als Modern Werkende weten:

  • Hoe een gezonde invulling te geven aan modern werken, leven en leren?
  • Welke vernieuwende oplossingen ten aanzien van moderne zekerheden er zijn?
  • Wil je (andere) creatieve denkers en doeners ontmoeten?
  • Of wil direct worden geholpen bij het organiseren van jouw welzijn en welvaart?

WIN is van de partij en organiseert een WIN Inspiratiesessie rond de vraag: “wat zijn nieuwe wegen (voor de Werkvereniging) om doelen te bereiken”. Dit naar aanleiding van het feit dat de SER van mening is dat de Werkvereniging onvoldoende directe leden heeft om belangenbehartiger te kunnen zijn.

Het festival wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Heb je kennis of een oplossingen waar andere Modern Werkenden mogelijk blij van worden, neem dan contact op met Roos@werkvereniging.nl

Locatie:
Seats2Meet Utrecht CS
Moreelsepark

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha