Economy for the common good – tool voor impact meten

11 oktober 2023

Is jouw organisatie toekomstbestendig?

Wat is dat en hoe breng ik dat in kaart?

Met de Common Good Matrix kun je de impact van jou organisatie in kaart brengen. Naast geld, leg je ook verantwoording af over waarden als menselijkheid, ecologie en transparantie. En dat voor al je stakeholders, ook die onderaannemer ver weg.

Meer weten en dit toepassen? Jeroen Doensen vertelt je graag meer en reikt je concrete handvatten aan.

Jeroen is officieel spreker voor Economy for the Common Good (ECG, www.ecogood.org ), een grassroots organisatie die de economie transparant en eerlijk wil maken.

We vragen een bijdrage achteraf naar eigen inzicht voor dit evenement.

Inloop 19u, start 19u30.

Locatie:
Seats2Meet
Utrecht CS
Moreelsepark 65

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha