EarthDay 2018 The Hague

De Dag van de Aarde wordt op 21 april wereldwijd in meer dan 192 landen gevierd. Het is een dag waarop mensen samenkomen om te leren, te delen, te netwerken en in actie te komen voor de aarde.

ECO-MARKT: Milieuproducten, Fairtrade, vegetarisch en veganistisch eten, maar ook non-profit organisaties die zich op verschillende manieren inzetten om het milieu te beschermen.
WORKSHOPS & PRESENTATIES: Praktische workshops voor kinderen en volwassenen waarbij u leert hoe u uw ecologische voetafdruk kunt verkleinen.
EEN FEESTELIJKE SFEER: Het evenement vindt plaats in de grote hal van de Christus Triumfatorkerk. Als het weer het toelaat, zullen er ook buiten – in de directe omgeving van de kerk – activiteiten plaatsvinden. Onze vorige evenementen waren door bezoekers beschreven als familievriendelijk, leerzaam en informatief. Dit willen wij in 2018 ook waarmaken!
NETWERKEN: Het is een uitstekende kans om mensen te ontmoeten en te netwerken om de wereld een betere plek te maken.

Meer info: zie www.earthdaynetherlands.com

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Christus Triomfatorkerk

Locatie:
Christus Triomfatorkerk
Juliana van Stolberglaan 154
Den Haag

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha