Dreamhack Rotterdam

s Werelds grootste digitale festival is van 18 t/m 20 oktober voor het eerst in de Benelux.

Als onderdeel van Rotterdam Games Week wordt een grote internationale community van gamers en esports fans verwacht in Ahoy. Om te kijken naar bekende streamers en de beste esporters op grote toernooien, zoals voor CS:GO (100.000 dollar) en Dota 2 (250.000 dollar), óf om zelf te spelen op de expo of de non-stop Trust Gaming LAN Party. Zegt Fifa, Fortnite, League of Legends, Rocket League, Hearthstone, Super Smash Bros., Overwatch en VR Zombie Apocalypse je iets, of juist niets … come out and play!

Toegangsprijs EUR 20.

Ahoy

Locatie:
Ahoy
Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. Een economie waarin welvaart en welzijn hand in hand gaan. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

Om de ontwikkeling van de nieuwe economie te stimuleren plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha