Digital wednesday – digital & blockchain

Digital & Blockchain

Terwijl de grote hype rondom de handel in Bitcoin weer wat is ingedamd, lijkt de innovatietrein rondom blockchain-technologie onverstoord door te denderen. Blockchain enthousiastelingen zijn het erover eens: blockchain zal in de nabije toekomst een grote impact hebben op de economie en daarmee een veelheid aan industrieën. Zaak dus om als professional en organisatie te investeren in kennis rondom de mogelijkheden, om zo de concurrentie voor te blijven.

Spreker 1: How to Crypto? – Michaël van de Poppe (BonSanca)
‘Crypto Michaël’ is met zijn 24 jaar de jongste spreker van de avond, maar wel degene met de meeste volgers. Als influencer, technisch analist en handelaar in cryptocurrencies weet hij niet alleen veel over cryptocurrencies, hij weet zijn kennis ook op anderen over te brengen. Met zijn bedrijf BonSanca en zijn YouTube-kanaal helpt hij beginnende cryptohandelaren grip te krijgen op Bitcoin en andere cryptocurrencies, ICO’s en marktsentiment. Tijdens zijn presentatie geeft hij inzicht in zijn leven als crypto trader en deelt lessen voor andere handelaren (in spe).

Spreker 2: Blockchain, hype or here to stay? – Jack Klaassen (Macaw)
Jack studeerde bedrijfskundige informatica en is als technisch strateeg bij Macaw betrokken bij het ontwerpen en implementeren van technische oplossingen voor organisaties. Zoals bijvoorbeeld blockchain-oplossingen, apps en kunstmatige intelligentie. Tijdens deze editie geeft hij antwoord op de vraag of blockchain een hype is of here to stay en biedt inzichten in de geschatte omvang van het domein en handvatten voor bedrijven om relevante oplossingen te omarmen.

Spreker 3: Ready, set, blockchain – Paul Bessems (Weconet Blockchain Technologies)
Paul is ondernemer, investeerder en innovator. Hij is de man achter de Weconomics Foundation en auteur van het boek ‘Blockchain Organiseren – Fundamenten voor een nieuwe sociaaleconomische orde’. Het werken met blockchain vergt wat van een organisatie. Paul neemt je in zijn verhaal mee in hoe je ervoor zorgt dat je als organisatie klaar bent om er mee aan de slag te gaan.

Programma
18.30 uur: ontvangst
19.00 uur: start programma
20.30 – 22.00 uur: hapje, drankje, napraten en netwerken

Regel snel je gratis ticket
Mis het niet & reserveer snel je ticket.
Tot woensdag 29 augustus!

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Igluu

Locatie:

Igluu
Lichttoren 32
5611BJ Eindhoven

 

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha