Dagworkshop Vrij Gelijk en Samenleven

Steeds meer mensen verlangen naar een samenleving en een economie die goed is voor alle mensen en de aarde. Damaris Mathijssen schreef hierover het boek Vrij, Gelijk & Samenleven, wegwijzer naar een mens- en Aardewaardige samenleving. Centraal staat daarin de transformatie van ons eigendomsbegrip en de zeggenschap over grond, arbeid en kapitaal. Damaris beschrijft een heldere weg uit de systeemcrisis en geeft met de zes sleutels praktische oefeningen om zelf stappen te zetten.

Tijdens de dagworkshop krijg je een inkijkje hoe vrij, gelijk en samen je leven en werk kunnen veranderen, wat het verschil is tussen uitgangspunt en vorm, waarom je een brondocument wilt schrijven voor je organisatie of initiatief en hoe je vormen vindt die daarmee in lijn zijn. Vertrekpunt ben jij met jou vragen. Elke dag ziet er daarom een beetje anders uit. Zien we je daar?

Algemene informatie over de dagen:
Prijs: € 90,- euro ex btw (afrekenen 108,90), dit is inclusief het boek a 38,50, koffie, thee en lunch. Heb je al een boek, dan betaal je € 60,– ex btw.
Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur (inloop vanaf 9.30).
Programma: na een check-in waar de vragen mogen klinken introduceert Damaris elementen van het boek. De dag zal afgewisseld worden met inhoud en oefeningen om te kunnen doorvoelen en beleven wat er gedeeld wordt.

 

Locatie:
Live to be
Ubuntulaan 31
Almere Oosterwold

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha