Dag van de Lokale Democratie

Op vrijdag 17 november combineert Open Overheid haar jaarevent met de Dag van de Lokale Democratie. Des te meer reden om deze datum te reserveren en naar Nieuwegein te komen!

De Dag van de Lokale Democratie is een dag vol inspirerende voorbeelden en praktische handvatten voor volksvertegenwoordigers, bestuurders, actieve inwoners en professionals die samen aan meer en betere democratie willen werken in hun gemeenten.

Kies uit lezingen, workshops, debatten, ontwerp­ateliers, speeddates met experts, demonstraties en rondetafelgesprekken. We hebben het programma overzichtelijk voor je verdeeld over acht thema’s. Met o.a. Joris Luijendijk, Ank Bijleveld, Jan Rotmans, Jacques Wallage en vele anderen. 

Heb je tussendoor nog wat tijd? Dan kun je ook nog de werkplaats bezoeken, waar wetenschappers, burgerinitiatiefnemers en koplopergemeenten achter de schermen sleutelen aan een nieuwe generatie vernuftige oplossingen om de lokale democratie meer van deze tijd te maken. Denk en doe mee, als je zin hebt!

De dag is gratis, maar als je niet komt opdagen dan betaal je kosten.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

De Woonindustrie

Locatie:
De Woonindustrie,
Symfonielaan 1,
3438 EW Nieuwegein

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha