Citylab010 On Tour

Kom woensdag 31 januari naar de Kamer van Koophandel en trap met wethouder Visser en CityLab010 het nieuwe jaar af. Nieuwe ronde, nieuwe kansen: wees erbij!

Op ‘On Tour’ krijg je de kans om het gesprek aan te gaan met het CityLab010 team en hun partners. Ben jij straks een van onze plannenmakers 2018? Zorg dan dat je erbij bent en laat je inspireren.

Geef via het online inschrijfformulier aan op welk onderwerp jouw plan is gericht en laat weten hoe laat je dat gesprek wil. Meld je tijdig aan want vol=vol.

Gewoon langskomen om je te laten inspireren en contacten op te doen? Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan een mailtje naar citylab010events@rotterdam.nl.

De beste plannen voor de stad

Vanaf 1 februari begint officieel het nieuwe jaar van CityLab010 en zoeken we de beste plannen voor de stad! In 2018 is weer ruim 3 miljoen euro beschikbaar. En dit jaar zijn er twee nieuwe thema’s toegevoegd. Ook als jouw plan bijdraagt aan het verminderen van schulden of het tegengaan van eenzaamheid willen we met jou in gesprek.

Programma

19.00 – 19.15 uur inloop
19.15 – 19.30 uur officiële opening
19.30 – 21.00 uur gesprekken: hier met je idee!
19.30 – 22.00 uur netwerken en ontmoeten

Datum en locatie

31 januari, 19.00 – 22.00 uur, Kamer van Koophandel (Blaak 40)

Tot ziens bij dé werkplaats voor de stad van morgen!

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

OndernemersPleinRotterdam

Locatie:
OnderNemersPlein Rotterdam
Blaak 40
3011 TA Rotterdam

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha