Meetup #7 Campus Amsterdam Innovation

Wie zich niet ontwikkelt, staat stil en laat zich inhalen door de rest. Wie zich wil ontwikkelen zal steeds meer en steeds nauwer moeten samenwerken met anderen. Dus als je je wilt ontwikkelen en innovaties omarmt dan zoek je elkaar op en ga je van elkaars sterke punten een gezamenlijk verhaal maken. Precies dat gaan de mensen van het innovation district Amsterdam Zuidoost doen.

Samen met de ING, Gemeente Amsterdam, HvA, ROC en vele andere betrokkenen ontwikkelen ze een inspirerende omgeving waar organisaties, groot en klein, onderwijsinstellingen en overheden van elkaar leren en kennis en talent delen. Om zo gezamenlijk bij te dragen aan de vraagstukken van nu en de toekomst.

Campus Amsterdam Meetup #7 | innovation district Amsterdam Zuidoost

Tuesday, Sep 17, 2019, 9:15 AM

HvA Fraijlemaborg (FMB)
Amsterdam, NH

43 Members Attending

Wie zich niet ontwikkelt, staat stil en laat zich inhalen door de rest. Wie zich wil ontwikkelen zal steeds meer en steeds nauwer moeten samenwerken met anderen. Dus als je je wilt ontwikkelen en innovaties omarmt dan zoek je elkaar op en ga je van elkaars sterke punten een gezamenlijk verhaal maken. Precies dat gaan de mensen van het innovation di…

Check out this Meetup →

HvA Fraijlemaborg

Locatie:
HvA Fraijlemaborg
Zuidserre, 3e verdieping, 3106
Amsterdam

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha