Binckse Toekomstmakers

25 februari 14.30u met Erwin van der Zwaag van Waste Work

 

Wil jij je inzetten voor een duurzame toekomst? Ben je nog geen 35 jaar? Meld je dan aan voor Binckse Toekomstmakers! In dit traject, georganiseerd door Kenniswerkplaats KIP, duik je samen met een groep enthousiaste jongeren in het thema impact maken.


In drie sessies nemen inspirerende sprekers – allemaal uit De Duurzame Jonge 100 – je mee in wat impact maken eigenlijk is, hoe jij je rol daarin kunt pakken én wat de kracht van communities is. En omdat je met alleen praten het verschil niet maakt, dagen we je in dit traject ook uit om concreet aan de slag te gaan voor die duurzame toekomst.

>> Meld je direct aan <<

Of blader voor meer informatie door de flyer:
Binckse Toekomstmakers

Locatie:
Apollo 14
Saturnusstraat 14
2516 AH Den Haag

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha