Bezinnen op je werk

Nu is een fantastisch moment om te bezinnen op je werk!

De arbeidsmarkt verandert in rap tempo, dat weten we allemaal. Misschien dat het na de Corona tijd wel nooit meer hetzelfde wordt. We gaan allemaal heroverwegen, hoe dan ook! Werkgevers op hoe ze werk organiseren en wij als werkende mensen op wat we nou écht belangrijk vinden in ons leven.

Stil staan, geeft ook de kans om weer even met jezelf te verbinden.

Voel je je onrustig, opgejaagd, onder druk staan, een speelbal, uitgeblust of op een andere manier ongelukkig onder je werk?

Ben jij onderweg op een doodlopende weg?

Wil je dit anders? Verlang je naar meer rust, energie en een toffe nieuwe start straks in je werk?

Haal inspiratie uit de sessie van Reina Janssen. Je gaat het geheid anders doen.

Kantelen in werk

Ik daag je uit om te gaan kantelen in werk. Als je kantelt in werk, dan neem je jezelf als uitgangspunt. Je kantelt steeds meer van werken vanuit een systeem/opdracht, naar werken vanuit eigen verbinding, vanuit je eigen opdracht (in de wereld). Dit kan binnen en/of buiten organisaties zijn. Dit kan ook meerdere vormen kennen. Je hoeft niet langer te denken in één baan.

Ik daag je uit jezelf beter te (willen) leren kennen, jezelf beter te waarderen en serieus te nemen in de keuzes die je maakt. Het gaat om jou: jij, met al je talent, kwaliteiten, kennis en ervaring, jouw motieven, waarden en drijfveren. Dat wordt uitgangspunt en van daaruit ga je koersen, keuzes maken en acties formuleren. Spannend, want jezelf serieus nemen betekent ook dat je onderzoekt wie je zelf bent, expliciet maakt wat jij wilt en wat jouw verwachtingen zijn, en ook dat je loslaat wat niet langer bij je past.

Hoe ontdek je voor jezelf waar jij blij van wordt, waar het jou om gaat, waar jij goed in bent, en hoe stuur je hier op? Welke onderwerpen verdienen je aandacht en ontwikkeling? Wat draagt bij aan jouw plezier in werk? Weet je dat? Werkplezier gebeurt niet ‘vanzelf’. Daar weet ik alles van. Het vraagt je aandacht, reflectie, doelen en actieve sturing.

In mijn sessie gaan we hiermee aan de slag. Ik deel mijn zeven tips. Zeven onderwerpen die je bewuste aandacht en sturing verdienen. Het is geen theoretische uiteenzetting. Alles wat ik breng illustreer ik met anekdotes uit mijn eigen werkleven. Daarbij neem ik je als deelnemer mee in kleine opdrachten, om ook stukjes van je eigen ervaring te delen. Op deze manier is mijn sessie altijd verhalend, leerzaam, herkenbaar en inspirerend.

Online groepssessie

Dit kan prima online! Schrijf je in voor mijn online groepssessie op donderdag 2 april om 14.00 uur. De workshop gaat via ZOOM en duurt 1,5 uur. Je investering is slechts € 15,–.

Na aanmelding ontvang je van mij per mail de link waarmee je op 2 april kunt deelnemen.

Ik ontmoet je graag online!

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha