vrijdag 15 feb

Sessie begeleid zelfonderzoek

Elk kwartaal biedt smaakmaker Ellen van Dongen een WIN lid de gelegenheid om gratis op zelfonderzoek te gaan met een lifemap.

Je bent welkom in haar landelijke huis, met uitzicht op de vijver, op Laag-Nieuwkoop 9, 3628 GB Kockengen. Laat je gegevens achter via de knop: aanmelden (vrijblijvend). Ik neem dan contact met je op en we gaan na in hoeverre het iets voor jou is. Beginnen kan om 10 uur of  14 uur. Je hoeft niets voor te bereiden. Jouw thema of vraag stelt zich vanzelf. Ik zie je graag!

Wat brengt dit zelfonderzoek jou?

Begeleid zelfonderzoek brengt je bewustwording van wat jou, hier en nu, in de kern bezighoudt. Over sleutelvragen: wie je bent, wat je beweegt, waarvoor jij staat, waar je naartoe wil in jouw levensmissie en niet te vergeten… waarom. Met poster en stickers werk je de kern verder uit en brengt letterlijk in kaart wat er in je leeft. Je intuïtie schakelt vanzelf bij terwijl je bezig bent. Je ziet verbanden en grote lijnen, krijgt een dieper begrip van wat er speelt en vormt je perspectieven voor de toekomst. Werken met een lifemap heeft een verrassende impact omdat het een ervaring is – óók wanneer de lifemap werkvorm je niet direct aanspreekt.

Wanneer is begeleid zelfonderzoek iets voor jou?

Werken met een lifemap en Ellens begeleiding betekent meestal: naar de kern gaan, jouw grote vraag of prioriteiten ontdekken en onderzoeken. Om zo te weten komen wat jouw natuurlijke kompas hierin je zegt. Je leest er meer over in begeleid zelfonderzoek met lifemaps en ervaringen van anderen. De sessie kost niets en duurt maximaal 2 ½ uur. Na afloop krijg je jouw ingevulde poster en de gebruikte stickervellen mee.

Huize van Dongen

Locatie:

Huize van Dongen
Laag-Nieuwkoop 9
3628 GB Kockengen

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha