Netwerkevent CityLab010 ‘On tour’

Een nieuw CityLab010-jaar staat voor de deur. Een jaar waarin we opnieuw op zoek gaan naar plannen die de stad verder ontwikkelen tot een nóg aantrekkelijkere plek om te wonen, werken of te studeren. Wie weet ontvangt jouw plan dit jaar een financiële bijdrage. Net als vorig jaar is ook in 2017 drie miljoen euro subsidie beschikbaar.

Op donderdagavond 23 februari van 19.00 uur tot 22.00 uur organiseert CityLab010 samen met de nieuwe samenwerkingspartner Plint010 een netwerkevent op Inholland Rotterdam.

Het thema van dit netwerkevent is ‘aankomst/vertrekhal’. Samen op weg naar een nieuw jaar van CityLab010 waar gewerkt wordt aan goede plannen voor de stad. Uiteraard zijn de partners van CityLab010 en gemeentelijke experts aanwezig, maar nu dus ook de studenten en experts van onze nieuwe partner Plint010.

Er zijn verschillende workshops voor de dromers, denkers en doeners van de stad zoals crowdfunding en social media. Er zijn ook creatieve sessies en een innovatielab voor het onderwijs. Het belooft weer een bruisende avond te worden, zorg dat je erbij bent en droom, denk of doe mee!

Ben je erbij? Stuur dan een mailtje naar: CityLab010events@rotterdam.nl

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Plint010

Locatie: Plint010, Rotterdam

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha