De Rotterdamse Salon: Het niet te missen pensioendiner

Een diner pensant met aandacht voor jouw toekomst!

Ik ben happy met mijn zeventigste als ik ……. Wanneer begin je en hoe wil je het bekostigen? Bij dit niet-te-missen diner baan je je met mes en vork een weg door het pensioenlabyrint. Op deze speciale avond vallen we aan op de de Nederlandse pensioenpot. We fileren systematisch ‘een van de beste’ pensioenstelsels ter wereld en je hoort de laatste sappige details aan de hand van de Pensioen-schijf-van-vijf. Zo bepaal je wat voor jou wel of niet werkt.

Anja Berkelaar van de Salon nodigt je aan tafel met slechts achttien andere gasten. Chefkok François Steenhuis zet een geweldige stoofpot op tafel en komt met een dessert dat de ‘kers op het leven’ genoemd wordt. En met gangmaker Ada van Dijk belooft het een geanimeerde avond te worden.

Na drie uur heb je volop ideeën voor een eigen pensioenpot waarmee je een fraai en vooral actief bestaan kunt leiden na je zeventigste. Ik ben happy als ik …….

Biotex voor het brein

Dit event maakt deel uit van de serie Biotex voor het Brein, een programma waarin hardnekkige assumpties omgezet worden in de realiteit van het verstajem! Dogma’s, pessimisme, matheid, verstarring, impasse en cynisme worden hanteerbaar, een antidote tegen onheil en onwetendheid. Biotex voor het Brein geeft zuurstof, bevordert de fantasie, slijpt scherp, verheldert objectief en creëert een relativerend vermogen waarin humor alle kans krijgt. Is niet wars van een verkwikkend conflictmodel waarin meningen juist kunnen en mogen botsen, in debat met respect! De winst is een vrijdenkend brein, op zoek naar schoonheid & vernieuwing & verwondering. Na dit inweken, volgt uw vrolijke witwassen!
Biotex voor het brein kan in zijn geheel gevolgd worden, maar de bezoeker kan ook ‘snacken’ en de 9 individuele sessies volgen. Prijs voor 9 sessies = 75 euro. Prijs voor individuele sessie is 10 tot 15 euro/keer. Uitzonderingen bevestigen de regel: deze avond kost EUR 38.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

De Rotterdamse Salon

Locatie: De Rotterdamse Salon

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha