Vrijdagmiddag Couscous XXL – Grande Finale 2016

“Het versterken en vergroten van een sociaal netwerk is voor de jongeren van cruciaal belang om binnen de arbeidsmarkt een volwaardig deelnemer te zijn in het arbeidsproces”.

Op de Vrijdagmiddag Couscous (VMCC) staan de punten ontmoeten, verbinden, inspireren en motiveren centraal. Tijdens de VMCC evenementen verbinden wij jongeren met ondernemers om elkaars talenten te ontdekken en vooroordelen te herzien. Het is van groot belang dat deze jongeren al in de stageperiode hun netwerk verbreden en versterken. Het beschikbaar stellen van de sociale overwaarde van de ondernemers binnen deze activiteiten is bij uitstek de geschikte plek om kansen voor in de toekomst te creëren.

Op vrijdag 16 december 2016 vindt van 17:00 tot 21:00 uur het VMCC XXL event ‘Met je hart en hard werken aan de toekomst’ plaats. Vrijdagmiddag Couscous (VMCC) nodigt je van harte uit voor dit event op de World Trade Center (Rotterdam Hall) te Rotterdam..

Zang Contest tijdens VMCC XXL event
In de tussenliggende periode zijn de voorrondes begonnen. De filmpjes worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit drie leden, waarvan het hoofdjurylid is; namelijk Jimmy von Vocalsz!

Programma
17.00 uur Inchecken, inloop gasten
18.00 uur Start programma
18.05 uur Verwelkoming bekende Rotterdammer
18.15 uurToelichting:
-Programma van de avond
-Themaverklaring
– Uitleg mogelijkheden: Vraag & Aanbod bord etc.
18.25 uur Start netwerkspel: Stellingen
19.00 uur Uitreiking VMCC zangcontest winnaar
19.20 uur Start lopend buffet
20.00 uur Special guest: Salim’s Spoken word (bekend van onderweg naar het Lagerhuis + Afsluiting
Tot 21.00 uur Mogelijkheid after-borrelen

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

World Trade Center Rotterdam

Locatie: World Trade Center Rotterdam

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha