Zeggenschap over persoonlijke data – inspiratiesessie

19 september 13.00-17.00 uur

In het experiencelab van Weconomics in Eindhoven draait alles om datagedreven organiseren als hefboom voor de transformatie naar een duurzame, digitale en decentrale toekomst. Weconomics organiseert een duurzame welvaart door het ontwikkelen van ecosystemen en het toepassen van datatechnologie: denk aan internet of things, blockchain, datalogistiek en artificial intelligence. Samen noemen we dit de digitale lopende band.

Programma:

  • datagedreven organiseren vanuit het perspectief  van Weconomics
  • datawijsheid met lego: begrijpen wat data zijn, hoe je die kunt organiseren
  • een WIN inspiratiesessie; persoonlijke data is van jou: hoe gaan we dit organiseren?

Deelname is gratis voor WIN smaakmakers, partners van Wecoomics en leden van de Werkvereniging. Losse deelname kost EUR 7,50. 

Paul Bessems is founder van de Weconomics Foundation, consultant en schrijver van diverse boeken over de community economie en een fundamentele andere manier van organiseren.

De Weconomics Foundation is een stichting die zich onder meer sterk maakt voor de ontwikkeling van een data infrastructuur om slimmer met elkaar te kunnen samenwerken. Een infrastructuur die past in het win-win-win gedachtegoed. Samen met WIN Werkt (gedrag) en de Werkvereniging (beleid) vormt Weconomics (techniek) de drie eenheid die nodig is voor structurele verandering van de vastgelopen arbeidsmarkt.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha