WIN Werkt Inspiratiesessie

Inspiratie opdoen?

Wil je de kracht van de WIN methode ervaren en samen met anderen een thema, idee, werkproject, of vraagstuk aandacht geven? Schuif dan aan bij de WIN Werkt Inspiratiesessies, fysiek of online.

Iedere keer staat een thema uit het boek “Wat een geluk” centraal. Op 7 juni 13.00-16.00 uur: Delen is vermenigvuldigen

Er is ook ruimte om je eigen werkthema op de stip zetten.

Met elkaar kom je verder

De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door smaakmaker Elisabeth Werter van de WIN Werk(t)kring, een community of practice. Met elkaar vinden we uit wat wel en niet werkt en ontwikkelen we onszelf als professional in de nieuwe economie. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan vanuit een winwinwin perspectief dat is beschreven in het boek “Wat een geluk, een lifehack voor je werk’. De lifehack is het resultaat van zeven jaar met elkaar kennis delen en leren van en met elkaar. Elke bijeenkomst wordt een hoofdstuk uit het boek toegelicht.

En dat is niet duur

Deelname aan de WIN Werkt Inspiratiesessie is gratis voor WIN-ers of op uitnodiging. Losse deelname kost EUR 7,50 per keer.

De locatie ligt op 450m van de halte Annie Romeinplein (GVB bus 41). Er is ook voldoende gratis parkeerplaats. Als je online wilt meedoen dan ontvang je vooraf een link.

Locatie:

Elixer
Egeldonk 50
1103 AK Amsterdam

 

Smaakmaker Elisabeth Werter is fellow bij de Weconomics foundation en internationaal zaken adviseur, mentor en coach. Als EU ambassadeur voor vrouwelijk ondernemerschap stimuleert ze leiderschap. Ze heeft lang in Griekenland gewoond en gewerkt als ondernemer en consultant. Ruim vijf jaar is ze nu terug in Nederland en werkt ze vanuit Amsterdam als businessinnovation coach en adviseur in het sociaal domein.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha