Weconomics experience lab – WIN excursie

4 juli 13.00-17.00 uur

Weconomics heeft samen met Twice en Logistics Community Brabant een digital assembly line experience lab op de campus van de Technische Universiteit in Eindhoven. Binnen dit experience lab is er vooral aandacht voor data gedreven organiseren: ontdekken, bewustwording, kennisoverdracht en de transformatie naar de duurzame, digitale en decentrale toekomst die we nodig hebben. Weconomics organiseert een duurzame welvaart door het ontwikkelen van ecosystemen en het toepassen van datatechnologie: denk aan internet of things, blockchain, datalogistiek en artificial intelligence. Samen noemen we dit de digitale lopende band. In een RTL televisie-uitzending, opgenomen in ons lab, krijg je een indruk wat we bijvoorbeeld kunnen betekenen voor onze samenwerkingspartner Logistics Community Brabant (LCB) en de logistieke sector op het gebied van datagedreven logistiek.

Programma:

Deelname aan de WIN Excursie is gratis voor smaakmakers. Losse deelname kost EUR 7,50.

Paul Bessems is founder van de Weconomics Foundation, consultant en schrijver van diverse boeken over de community economie en een fundamentele andere manier van organiseren.

De Weconomics Foundation is een stichting die zich onder meer sterk maakt voor de ontwikkeling van een data infrastructuur om slimmer met elkaar te kunnen samenwerken. Een infrastructuur die past in het win-win-win gedachtegoed. Samen met WIN Werkt (gedrag) en de Werkvereniging (beleid) vormt Weconomics (techniek) de drie eenheid die nodig is voor structurele verandering van de vastgelopen arbeidsmarkt.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha